Ja swoje auta serwisuję w Auto Serwis Marek Woźnica w Paniówkach na południe od Gliwic/Zabrza/Rudy Śląskiej - w serwisie tym, jeśli nie ma się książki ori, to zakładają książkę serwisową z sieci OK- Serwis. Prócz wpisów i pieczątek przypinają paragony fiskalne, ale paragony niestety mają to do siebie, że z czasem blakną.Gdy ostatnio brałem fakturkę, to kopię także tam przypiąłem.
Jak napisał piotrek_os jest to sposób na udokumentowanie przebiegu i historii auta, ale z drugiej strony - jaki problem podrobić faktury (szczególnie zagraniczne, z których większość kupujących i tak nic nie wie).
Niemniej sprzedawanie książek serwisowych (ori lub do złudzenia je przypominających) to niezła granda...
Jak napisał piotrek_os jest to sposób na udokumentowanie przebiegu i historii auta, ale z drugiej strony - jaki problem podrobić faktury (szczególnie zagraniczne, z których większość kupujących i tak nic nie wie).
Niemniej sprzedawanie książek serwisowych (ori lub do złudzenia je przypominających) to niezła granda...
Komentarz